luni, 16 iunie 2014

Erbicid cartofi titus

Erbicid selectiv ce combate burieni graminee anule si perene, şi unele buruieni cu frunză lată pentru porumb, cartof şi tomate. Erbicid selectiv, sulfonilureic, formulat ca granule dispersabile in apa.


Erbicid Titus DF, sistemic pentru combaterea gramincelor anuale si perene si.

Erbicide pentru porumb, rosii si cartof Titus Plus - Titus Plus este un erbicid postemergent pentru porumb, cu spectrul cel mai larg de buruieni combatute, . Erbicid Titus DF se utilizeaza in postemergenta pentru combaterea gramineelor. Erbicid selectiv pentru porumb, cartof si tomate. Titus DF este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee anuale şi perene şi unele .

Titus DF, erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a gramineelor anuale si perene si a buruienilor cu frunza lata la porumb, cartof si tomate. Erbicide cartof - solutie protectie culturi de cartof, oferta de pret erbicid pentru cartof magazin.


Erbicid selectiv pentru combaterea în postemergen ă a gramineelor anuale şi perene şi unele buruieni cu frunza lată la porumb, cartof şi tomate. Erbicidul Titus DF este aplicat in postemergenta la porumb in stadiul de 2-frunze. La cartof si tomate are cea mai buna eficacitate asupra buruienilor tinere, .