joi, 5 iunie 2014

Perete de sticla glisant

Pereti sticla cu usa glisanta, format din doi pereti de sticla, supralumina si usa sticla glisanta. Pereti sticla despartitori cu usi glisante sau batante pentru interior si exterior la un pret ieftin. Partitii sticla securizata de 1 mm cu sisteme de prindere din .

Sistemul poate sa fie fixat pe perete, pe tavan sau pe o grinda, in. Sistemul telescopic de usi glisante V41cuprinde panourile de sticla care gliseaza pe o . GEZE ofera o gama larga de sisteme de usi de sticla functionale, estetice si durabile.


Soluţii din sticlă de la GEZE pentru sisteme manuale de uşi glisante.

Alege dintr-o gama diversa de pereti din sticla, care pot include si usi interior sticla. Pentru mai multe detalii despre inchiderile teraselor cu sticla glisanta pliabila accesati . Usi batante si glisante cu sticla securizata si feronerie DORMA, HAFELE, GEZE.


Transforma-ti sistemul glisant cu sticla intr-un perete de sticla cu rol antiefractie si foloseste primul panou ca o usa de acces ce se poate incuia ca o usa normala . Sisteme de inchideri terase sticla - glisanta, Sticla securizata de 10mm pentru. Sticla sablata usi batante glisante perete paravan fix paravan balustrade . Se numesc uşi glisante sau culisante deoarece sunt acţionate de un sistem de cărucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete.


Usile armonice sunt usi de sticla securizata si sunt alegerea perfecta pentru. Peretii mobili glisanti pe orizontala, fonoizolanti sunt compusi din panouri cu structura si mecanisme din otel, placate pe ambele fete cu PAL melaminat, furniruit .

Usi glisante din sticla fara rama, cu sistem de amortizare si control electronic. Usile glisante din sticla Portavant pot fi montate pe tavan sau pe perete. Aici iti poti calcula pretul usii, daca aceasta are un format.


Prin intermediul pereţilor despărţitori din sticlă şi a uşilor glisante se pot delimita uşor spaţii. De aceea dacă renunţaţi la peretele dintre . Compartimentarea unui spatiu se poate face printr-un perete de sticla.