miercuri, 4 iunie 2014

Pagina de media

Paginademedia Database - business-ul tau aici. See more of Pagina de Media by logging into Facebook. Message this Page, learn about upcoming events and more.

If you don't have a Facebook account, you . Dragoș Pătraru le răspunde celor care spun că este un cititor de prompter - Duration: seconds. Pagina de media este un site lansat în octombrie 20de către Petrișor Obae și acoperă informații din media și advertising precum audiențe TV, cifre de . Unii însă o fac, iar alții chiar cred că e vorba de o căciulă nouă și de firmă.

Mă uit de vreo două săptămâni pe traficul Paginii de Media, a lui Petrișor Obae, .

O primă concluzie a studiului „Media Consumption Habits in Rural Romania”, lansat de Starcom MediaVest Group, este că spaţiul pe care se întinde satul nu . Pagina de Media va este adusa de AltfeldeStiri. Trucuri perfecte despre Pagina de media pentru femeia moderna.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Cristina Stanciulescu (Ringier), Lucian Mindruta si Petrisor Obae (Pagina de Media). Cristina Stanciulescu (Ringier), Lucian . Antena anunţă că SuperBingo Metropolis revine în grila de programe a postului de mai, urmând să fie prezentată, ca şi până acum, de . Efectul Genovese, film produs de TVR, în această seară pe TVR 2. Acasă Etichete Articole etichetate cu Pagina de media. Potrivit Pagina de media, cei care au realizat reclama au modificat, de fapt, burtiera dintr-un jurnal matinal prezentat de crainica PRO TV .