miercuri, 25 iunie 2014

Nume de flori cu litera a

Ziceti-mi niste flori care incep cu litera A sau si I. Abelia grandiflora ( Confetti ) Abies alba ( brad ) Abies concolor ( Brad alb,Brad argintiu,Brad de Colorado ) Abutilon . Ziua de Florii m-a inspirat in a incepe un nou dictionar onomastic cu nume (prenume) din toata lumea provenite din numele unor flori.

Alege cel mai potrivit nume pentru copilul tau. Vezi aici toate numele nume flori, nume plante, nume fete, nume cu D. Afla semnificatia fiecarui nume cu D pe . Predomină: flora alpină, garofiţe, orhidee, flori albe de primăvară, de pădure, flori.

Litera A Litera B Litera C Literele D - E Literele F - G Literele H - J Literele K - M Literele N - O Litera P Litera R Litera S Literele T - Z. Seminte flori si plante ornamentale, cu denumirea oficiala in latina, care incep cu litera F. Seminte flori si plante ornamentale, cu denumirea oficiala in latina, . Este o plantă volubilă cu flori albe sau rozee în forme de palnie, frunze. Se cunoaşte şi sub numele de iarbă mirositoare, parangină, iarba fanului etc.


Scrie un nume de floare care incepe cu litera B. Litera F Floarea Soarelui - loialitate, dorinte. Nume haioase Nume de sfinti Nume de flori Nume ciudate Nume deosebite Nume frumoase Nume norocoase Nume celebre Nume zei . Accesați Nume de fete cu litera F - Fiona – fion, vita de vie in irlandeza.

Alte nume obisnuite sunt Red Hot Poker sau Torch Lily. Aici se vede Tritoma la prima floare, am inghesuit-o in stratul cu flori pentru colibri, . Dictionar onomastic cu nume de flori - Litera C. Numele Primulei deriva din latinescul primus, si indica precocitatea infloririi acestei plante imediat dupa disparitia zapezii. Odata cu instalarea toamnei, gama coloristica si de parfum a florilor incepe sa se.


Popular, crizantema mai poarta numele de margareta.