luni, 16 iunie 2014

Schite icoane ortodoxe

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Din . Sfanta Treime - Copy domnul-iisus Duminica Ortodoxiei Izgonirea din Rai Sf.

Cauta: Toti membrii inregistrati Cautare Avansata. Albumele lui Anda Ioana Icoane-schite . S-ar putea să îţi placă şi: Zilele Sfantului Siluan Atonitul in . Din mare mila lui Dumnezeu s-a facut aceasta icoana prin mana pictorului Mihai.

Puteti comanda: icoane aplicate, pictate, argintate, pe panza canvas, pentru. Icoane cu Mantuitorul Iisus Hristos - Pangarul Ortodox.

Pentru toate lucrarile tipografice ofera si servicii de prepress, grafica . Cu o Icoana a Sfintei Treimi si o fotografie inedita dupa o schita cu Maica. Draga mea, e minunată icoana aceea, o să cer permisiunea de a o prelua. Activităţile educative religioase, ocazionate de Duminica Ortodoxiei şi. In casa se poate pune orice icoana, numai ortodoxa sa fie.


Icoanele ortodoxe fata de cele catolice le recunoasteti foarte usor. O schiţă de convorbire între doi fraţi gemeni nenăscuţi. Mergând la locul de rugăciune, în faţa icoanei, aprinde candela şi o lumânare de . Preacuvioase Părinte, care sunt pașii în realizarea unei icoane? După ce se pune desenul la punct, viitoarea icoană se poleiește cu bolus.


Galerii foto Fotografii reprezentative ale spațiului ortodox, oameni și evenimente. Scrieri și articole despre icoana ortodoxă.


Părinte director, care este semnificaţia culorilor din icoanele noastre? O schiţă a teologiei numelui se profilează în lucrarea „Păstorul lui .