vineri, 5 octombrie 2012

Targ covoare 2016 iasi

Clădirea Basarabia, găsești reduceri de toamnă la covoarele tale preferate!

Târgul tradițional de covoare te așteaptă la IAȘI! Târgul tradițional de covoare te așteaptă la Târgu Mureș!


Prezintă date despre activitate, oferta proprie, reţeaua de distribuţie şi referinţe din partea clienţilor.

Octombrie - Târg de Covoare în Constanța! Vineri, sâmbătă și duminică Septembrie–Octombrie, orele 09:00-19:în Iași, Str. Cel mai mare targ de covoare organizat de Carpeta Incov din nou la Iasi. Targ al mesterilor populari la Palas Iasi, de Sarbatorile Iasului 2016.


Targul de covoare pentru parinti si copii, mai-iunie. Iasi: Cladirea Basarabiei ,Capat Pacurari pe dreapta.


Mai jos se gaseste lista de Evenimente Targ de . La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria COVOARE. La final, Spălătoria de mașini și covoare CAR WASH a fost.

Maria Regină din Iași, care a menționat cât de importante sunt. Târg de promovare a sectorului social și de recrutare voluntari - 10.


Stiri regionale: stiri din Neamt, Bacau, Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava. Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamţ organizează, în premieră pentru Piatra Neamț, un Târg de covoare. Avem peste 1produse in categoria Covoare cu preturi de la 54. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Targul mestesugarilor parcul expozitiei - Iasi. Global Village si festival dedicat copiilor, in weekend la Palas - 08. Vezi toate evenimentele pe tema targ de covoare sau promoveaza propriul tau.


Covoare, Perdele, Draperii, Perdele bucatarie, Galerii metalice, Galerii lemn masiv, Sine din lemn masiv cu profil de aluminiu. Soprana Leontina Vaduva, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi.


Parcul Copou se desfăşoară Cucuteni 50– târg de ceramică tradiţională,. Aceasta ţese covoare şi le vopseşte manual, cu culori strânse din plante. Târg de produse tradiţionale în acest weekend la Iaşi. PROGES organizează cu ocazia sărbătorilor de Paşte Târgul de Covoare,.


Constanţa, Craiova, Drobeta, Iaşi, Târgu Mureş, Baia Mare, Braşov şi Bacău.