joi, 25 octombrie 2012

Ghidul simbolurilor de pe eticheta

Cunoscand informatia pe care simbolurile de pe eticheta hainelor ti-o transmite, poti sa le salvezi. Ce reprezinta eticheta de pe haine: semne folosite, simboluri etichete haine sau. Etichetele de ingrijire ale hainelor: un scurt ghid pentru haine mai curate si .

Etichetele nu sunt puse pe haine numai pentru că legea impune , sunt acolo pentru ca noi să știm cum să păstrăm în condiții bune haina . Te-ai intrebat ce inseamna simbolurile de pe etichetele hainelor tale? Ele iti arata cum sa iti ingrijesti corespunzator hainele, dar si tratamentul maxim pe care il . Aruncă în mod atent şi responsabil deşeul rezultat.

Spală manual la o temperatura a apei între 30° C şi maximum 40° C, în funcţie de respectivul articol. Mai întâi dizolvă detergent în multă apă.


Recunosc, am stricat multe haine la care țineam foarte mult pentru că nu le-am citit eticheta sau pentru ca nu cunoșteam bine simbolurile de . Ghidul este disponibil si in PDF File (3Mb), putand astfel fi printat la rezolutie mare. Etichetele de intretinere: Un mod usor de a prelungi viata h.