vineri, 12 octombrie 2012

Fir cu lumina ambientala pentru auto

TUB LED - NEON FLEXIBIL Auto Lumina Ambientala 1m,2m. Fir cu lumina ambientala pentru auto,neon ambiental flexibil. Fir cu lumina ambientala pentru auto , neon ambiental flexibil M Galben.

Fir cu lumina ambientala pentru auto , neon . Fir cu neon pentru lumina ambientala Pachetul contine metri de fir flexibil cu care se alimenteaza la V iar astfel ilumineaza constant si . Fir cu lumina ambientala pentru auto , neon ambiental flexibil M rosu - flr2lei Fir cu neon pentru lumina ambientala. In AutoLux lei; Fir cu lumina ambientala pentru auto , neon ambiental flexibil M rosu - flr2Fir cu neon pentru lumina ambientala.

FIR CU LUMINA AMBIENTALA PENTRU AUTO , NEON AMBIENTAL FLEXIBIL M Este singurul fir flexibil care are o iluminare uniforma pe toata lungimea sa si . Pachetul contine metri de fir flexibil cu care se alimenteaza la V iar astfel ilumineaza constant si continu in culoarea . Lumini ambientale cu LED RGB, pentru interiorul auto. Creaza o atmosfera unica in interiorul masinii, datorita posibilitatii de ajustare a culorii si .