joi, 25 octombrie 2012

Cuptorul cu microunde

Aparatul electric redus în dimensiuni şi uşor în exploatare - cuptorul cu microunde, nu numai că ajută în culinarie, dar, de asemenea, . Un cuptor este o instalație de încălzire a unui material pentru a-l supune,. Cuptorul este folosit pentru încălzit, copt, fript și uscat.

Principii generale asupra dispozitivelor cu microunde. Energia microundelor a fost folosita in procesele industriale de foarte multi ani. Cine a inventat cuptorul cu microunde și de ce?


Afla cine a inventat cuptorul cu microunde si cum a reusit inventatorul cuptorului cu microunde sa faca aceasta descoperire.

Ce este şi cum se foloseşte cuptorul cu microunde. Binefacerile şi pericolele cuptorului cu microunde. Cu siguranta ne-am intrebat candva, cu totii, cine a avut idea sa inventeze cuptorul cu microunde?


Microundele sunt o forma a radiatiilor electromagnetice, . Cuptorul cu microunde a devenit un obiect de uz casnic parca obligatoriu in orice bucatarie din lume. Acest tip de cuptor a ajuns un mijloc comod de a gati, . Află ce este cuptorul cu microunde și cum de s-a ajuns la crearea unei.


Revenim la Bill Hammack, “the engineer guy”, care îşi continuă seria de explicaţii tehnice acum luându-se de… cuptorul cu microunde.