vineri, 19 octombrie 2012

Taierea merilor in primul an

O lucrare EXTREM de importantă la pomi, în primul an de la plantare. Imagini comparative cu meri, înainte și după tăieri . Iată care sunt principalele tăieri care pot fi făcute vara, în verde.

Tăierea în verde nu se va aplica pomilor în primul an de la plantare, . Tăierea de formare la pomii fructiferi în primul an. După consultarea a ~cărți de cultura merilor, perilor, gutuilor etc am rămas cu . In principal lucrarile care se aplica pomilor in primul an dupa plantare, au ca.

Taierea de formarea pomilor, este o lucrare de mare importanta, care se face . Inainte de inceperea taierilor este bine sa te mai consulti si cu altii. Biomasa si Biocombustibil - resturile lemnoase din lucrarile de taiere in livezi si vii.


Deci, in primul an cresc tulpinile iar in anul al doilea mugurii de pe aceste . PLANTAREA POMILOR FRUCTIFERI SI LUCRARILE DIN PRIMUL AN - Operatia de. Daca insa pomul are deja ramificatii laterale, atunci se va aplica taierea . Merii, cireşii, perii şi prunele pot dezvolta crenguţe subţiri şi scurte.

Deosebiri apar, in primul rin in ceea ce priveste taierea de formare si .