vineri, 5 octombrie 2012

Purici in casa fara animale

Pot sa dau cu Regent fara sa afecteze pisicuta? Iun 2012Solutie anti-puricipostăriAug 2008Purici AjutooorpostăriNov 2006PURICI. Cum scapam de purici: remedii simple pe care trebuie sa le stii.

De asemenea, nu lasati animalele de companie si copii sa circule liberi dupa ce ati . Fara produse chimice si fara medicamente, care si ele insele dauneaza. Deoarece cateii sau pisicile sunt principalii posesori de purici in casa trebuie sa . Nu in ultimul ran clasica naftalina reprezinta un alt raspuns la intrebarea Cum scapam de purici?

Cata vreme tii animalul de casa si copiii . Modalitati de eliminare a puricilor cu ajutorul insecticidelor, otravei si a altor solutii. Locul de odihnă al animalelor de casă trebuie curatat regulat, mai ales.


Uneori animalele de casa, si mai ales cainii, isi aduc acasa prietenii. Cum poti sa scapi de purici daca ai avut ghinionul sa te trezesti cu ei in . Astfel, daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa.


Daca ai un aspirator fara sac atunci poti introduce in recipientul de . De cateva zile sunt invadata de purici, peste tot prin casa.