miercuri, 17 octombrie 2012

Iasomie curgatoare ingrijire

Iasomie Philadelphus Tunderi in iunie-iulie Daca tufa dvs de iasomie a crescut prea inalta sau. Cand achizitionati planta de apartament – Jasminum (Iasomie) aveti grija ca frunzele sa fie sanatoase, de un verde intens, . IASOMIE DE CAMERA - STELUTE ALBE PARFUMATE - Jasminum polyanthum se acomodeaza extrem de usor la conditiile de ingrijire din apartamente, .

Iasomia este una din cele mai parfumate flori, iar arbustul este o. Planta este originara din Brazilia si Bolivia fiind cunoscuta si sub denumirea de Iasomia braziliana. Draga mea Vasi vreau sa te anunt ca din cei lastari de iasomie . Planeta verde Profilul unei plante Iasomia.

La sfarsit de august, au inceput sa se ingalbeneasca frunzele si sa se pateze.

Cunoscuta si sub numele de floarea de ceara sau iasomia de. Totusi este o planta arareori deranjata de daunatori, astfel incat o ingrijire adecvata te poate . Ce trebuie sa stii despre ingrijirea muscatelor curgatoare? Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de inflorescentele acestor plante, nu uita sa . Ingrijire : Pentru inflorire are nevoie de cel putin ore de soare direct, zilnic in anotimpul calduros.


ETIMOLOGIE: de la stephanos (gr.)=coroana. Gardenia se remarca prin albul imaculat al florilor, precum si prin parfumul acestora care aminteste de cel al iasomiei. Floarea pasiunii – Passiflora caerulea – ingrijire.


Acesta poate fi cultivat ca planta cataratoare, caz in care trebuie sa i se asigure un spalier pe care sa se prinda, ca arbust cu ramuri curgatoare, . Se mai numeste si iasomie braziliana, originara fiind din Bolivia sau Brazilia, unde temperatura si umiditatea ii permit sa se dezvolte la.