miercuri, 24 octombrie 2012

Protap rotisor pret

Protapul rotisor cu trepiede este foarte usor de demontat si poate fi transportat cu usurinta in orice autoturism. Inchiriez PROTAP (rotisor) electric profesional cu gratar!

Rotisor protap electric pentru pui,iepuri,curcan,ciolan. Pui la Protap - Pui la Rotisor - Idee Simpla de. Vand protap(rotisor)cu motor electric la 220v si 3rpm.


GRATARE INTELIGENTE Tip VALIZA Cu Protap Sau Rotisor Lungime.

Protap Express cu rotisare manuala la cel mai bun pret acum la Dedeman. Vezi mai multe de la Rotisor Protap, conectându-te la Facebook. Imi spuneti va rog la ce pret este acest rotisor? Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru protapul rotisor. Obtine pretul cel mai bun pentru protapul rotisor.


Oferte, preturi, protap rotisor miel, protap rotisor berbecut, protap rotisor purcel cu carbuni inox, gratar cu protap pentru miel, gratar cu protap purcelus, gratar cu . Capacitate protap: kg Capacitate gratar: kg Dimensiune zona de lucru: 4x 12mm Dimensiuni exterioare: 1520x580x9mm Alimentara: 230V . Cleme tepuse, gratare reversibile, accesorii generale rotisoare. Tija pentru gratare tip protap, fabricata din tabla neagra, cu canale pentru tepuse, dimensiuni .

Daca esti in cautarea de protap, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Protapul rotisorul este recomandat pentru rotisare berbecut, porc, pui. Vand GRATARE INTELIGENTE Tip VALIZA Cu Protap Sau Rotisor Lungime. Protap cu carbune pentru purcel, miel sau pui.


Echipamente Fast food Rotisoare Protap rotisor cu carbuni otel inoxidabil.