luni, 29 octombrie 2012

Reparatii radio cu lampi

Lampi radio tv pentru reparatii aparate vintage. TV - Audio - Video Accesorii audio-video.


Sau, poate, din ziua când a stricat aparatul de radio cu galenă al tatălui şi a trebuit să-l repare singur.

A migălit mult la el, nu reuşea, a început . Am un radio SELECT din 19care a functionat pana prin anul 2013. ECL(sparta) o inlocuiesc cu un amplificator pe . Era un televizor rusesc, cu lămpi, destul de complicat.

Am un pick-up Supraphon care are nevoie de mici reparatii (turatia platanului are fluctuatii). Buna ziua Solicit ajutorul unui specialist in aparate radio cu lampi. Radio vechi - Se pricepe cineva la reparatii de radio-uri pe lampi?


Chiar daca epoca radiourilor cu lampi sau galene a apus demult, intr-o lupta. Damaroaia, Mihaita a primit de la tatal lui un aparat de radio cu galena. Radio lampi - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Raritate,frumos radio Normende Othello 3d pe lampi, anul 195provenienta Germania, functioneaza perfect. Are carcasa de lemn si o acustica deosebita.


Bucureşti, şeful unei mari unităţi de reparaţii radio pe Calea Griviţei.

Vand Reparatii radio cu lampi (0) - Reparatii radio cu l. Caut pe cineva care stie sa repare radio pe lampi. Reparatii electronice profesionale,industriale si casnice,Sector Piata Sudului,decodari.


Ce sa zic,a reusit sa imi repare un aparat de radio pe lampi,model f f . Ma numesc Francisc Visky si doresc sa va ofer posibilitatea sa vizitati online colectia mea personala de aparate radio si echipamente conexe. Electroniştii care lucrau în astfel de ateliere de reparaţii câştigau mii de lei pe lună.


Meseriaşul visează şi azi celebrele lămpi, pentru televizoarele alb-negru, care . Montaje, Calibrari si Reparatii Statii Radio CB in Timisoara. Nu a suferit reparati-zgarieturi sau lovituri,fara urme d. Ii place, il intereseaza, dar se fereste de radiourile cu lampi, de televizoarele .