joi, 25 octombrie 2012

Aparat soareci ultrasunete

Alarma cu ultrasunete se recomanda a fi lasata in functiune permanent, preventiv, pentru a nu permite soarecilor si sobolanilor sa se intoarca in spatiile in cauza . Dispozitivul Ultrasonic Pestrepeller PS-9este o alarma ce emite ultrasunete care alunga de pe o anumita suprafata rozatoarele: soareci, sobolani, dihori, etc. Dintre vibratiile sonore care ies din limitele de audibilitate ale urechii omenesti, de un mare interes, din punct de vedere .

Oferta de aparate ultrasunete capcane impotriva rozatoarelor anti-rozatoare antirozatoare soareci sobolani dihor. Aparate antirozatoare cu ultrasunete alunga soarecii si sobolanii. Pestmaster AG2- Dispozitiv cu ultrasunete pentru uz interior impotriva unui spectru larg de.


Alarma emite ultrasunete care alunga de pe o anumita suprafata rozatoarele: soareci, sobolani, dihori, etc.

Ultrasunetele emise nu sunt sesizate de urechea . Salutare De o luna ne-am mutat intr-o casa noua ce e drept mai in camp. Aparat antirozatoare (soareci, sobolani)postăriIun 2011Tot despre acest aparat antisoareci minunepostăriOct 2010Aparat pt indepartat soareciipostăriIan 2007Mai multe rezultate de la forum. Alarme cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si altor.


Anti Pasari) cat si aparate anti insecte cu ultraviolete sub marca PEST-STOP.