joi, 11 octombrie 2012

De unde apar plosnitele de pat

Poate unora dintre noi ni se pare ca apar pur si simplu, dar adevarul este ca noi, oamenii, suntem cei care raspandim plosnitele din loc in loc; . Deşi nu apar din cauza mizeriei, ploşniţele sunt mai uşor de detectat şi de ţinut . La oamenii extrem de sensibili pot apărea chiar şi tulburări de vedere.

Ploşniţa de pat poate transmite de asemenea şi hepatita B. Plosnitele de pat sunt plate si de mici dimensiuni, corpul lor permitandu-le sa se. Plosnitele de pat au corpuri mici, plate, avand forma ovala. Plosnitele de pat sunt insecte nocturne, de culoare rosu-brun, care se hranesc cu sange uman dar si .

Plosnitele de pat sunt niste insecte plate, culoare roscat-brun, forma ovala, avand pana la la mm lungime comparabile cu dimensiunea unei seminÈ›e de . Plosnita de pat este un parazit ce este asociat inca din cele mai vechi. Cand iei in considerare toti calatorii si hotelurile si motelurile de peste tot in lume, este usor de inteles de ce plosnitele de pat apar in locuri mai putin igienizate.


Se aciueaza peste tot in locuinta: gauri in pereti, saltele, imbinarile de la mobila, respectiv pat, haine.