vineri, 12 octombrie 2012

Aparat sudura tig second hand

Aparat de sudura tig - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cumpara Sudura TIG-WIG cu Garantia de Livrare de pe Okazii.

Aparate de sudura tip TIG-WIG disponibile in oferta magazinului nostru de. Aparate de sudura TIG la cele mai mici preturi!

La bugetul pe care - l aveti , cautati un second - hand. VELT WSME este compusa din aparate de sudura TIG. Descoperiti produse din sectiunea Aparate Sudura Tig - Wig de la Kobill Srl. Pentru cine isi permite asa ceva (nou sau second) recomane de. Undeva fac asemanare intre sudura tig si cel cu autogen,da stiu ca e . Utilaje care ar putea să te intereseze Aparat de sudură TIG CEMONT TX 1ACDC.


Aparat pentru sudare TIG si MMA de 2A DC Alimentare: 3x4V Putere instalata: 8. Invertor de sudura Mastery PRO-IW16 curent de sudare 20-160A, electrod 1. TIG, accesorii sudura MMA (arc electric). Vand aparat sudura Argon de 200A MIG_MAG este folosit cam o lucrare.


Si mai am de vanzare un aparat TIG plasma (atentie de sudat nu de taiat) . Producator: TELWIN Model: Technology 216HD Descriere Generatia noua de aparate de sudura tip invertor, model 20pentru sudura MMA si TIG. Sudeaza si in mediu protector de argon ( TIG - DC ).