luni, 8 octombrie 2012

Spaghete cu sos de rosii

Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc spaghetti din cele uscate, fierte și tăvălite prin mult, mult . Spaghete cu sos de rosii - o reteta delicioasa si practica, ce iti va incanta simturile si va avea grija de silueta ta. Reteta Spaghete cu bacon si sos de rosii din categoria Paste si pizza.

Ingrediente: 500g carne tocata de vita spaghete integrale o conserva rosii in bulion un ardei rosu un morcov o ceapa un ou o legatura patrunjel sare si piper. Se scurg şi se pun peste sosul de roşii şi se amestecă bine.


Se scot apoi pe farfurie şi se ornează cu . Paste cu sos de rosii, branza mozzarella si usturoi este o reteta simplu si rapid de pregatit, care va scoate din incurcatura atunci cand va doriti o masa gustoasa.

Paste cu sos de rosii proaspete este o mancare rapida, dar absolut. Gustul bogat al sosului de rosii completat de busuioc fac pereche buna cu spaghetele.


Cel mai simplu si mai aromat sos de rosii pentru paste, reteta culinara. Spaghete cu sos de rosii: le poti gati daca ai ramas in pana de idei Se fac foarte repede si sunt delicioase daca folosesti rosii proaspete si .

Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apă şi se clătesc cu apă rece. Spaghetti cu sos de rosii - Ingrediente: o punga de spaghetti, 1ml ulei, cepe, kg rosii sau linguri pasta de tomate, lingura zahar, busuioc, cimbru, piper, . Cred ca toate mamele care au avut copiii la gradinita trec la un moment dat prin etapa pastelor cu sos de rosii.


Spaghetti pie(placinta de spaghete) este o placinta gustoasa cu carne de vita,mozzarella,parmezan si sos de rosii. Sos De Spaghete Condimentat Ingrediente linguri ulei de masline, 3-catei.


Paste cu sos aromat de rosii si ciuperci, reteta din categoria Paste si. O putem gati si in timpul iernii chiar daca nu avem rosii proaspete, din rosii intregi conservate.