luni, 29 octombrie 2012

Program contabilitate asociatii de proprietari free

Inlocuieste si tu excel-ul si alte programe de administrare invechite ! Programul este creat atat pentru administratori cat si pentru proprietari. Programul a fost conceput în anul 20prin colaborarea cu mai mulţi administratori de imobile iar de atunci,.

Accesați Imagini din program - Pentru fiecare asociatie de proprietari introdusa trebuie sa. Planul de conturi folosit in programul Saga Bloc Conta este . Program contabilitate asociatii de proprietari: lista cote intretinere, lista cheltuieli, fisa apartament, penalitati, registre, activ - pasiv, etc.


Programul este destinat evidentei cheltuielilor proprietarilor.

Programul se poate utiliza pentru un numar nelimitat de asociatii, atat on-line cat si off-line. Aviziero este serviciul complet pentru asociatii de proprietari care sprijina pe.


Programul intocmeste peste de fise contabile si rapoarte personalizabile. Transforma administrarea asociatiilor de proprietari cu programul informatic. Pentru cei ce intentioneaza sa mai preia si alte asociatii de proprietari, ulterior. Programul informatic va asigura intocmirea evidentei contabile complete.


Monografii contabile, TVA, Impozite, Contributii, Dividende. Colegu mam uitat nitel dupa acel program si vad ca nu e free, cred ca .