joi, 11 octombrie 2012

Aspirator philips cu sac

Aflaţi de ce aceste aspirator cu sac corespund nevoilor dvs. Comparaţi, citiţi recenzii şi comandaţi online. AirflowMax pentru putere de aspirare mare, chiar si pe masura ce sacul se umple; Filtrare a aerului superioară şi antialergică in pasi; Eliminare igienică a .

Noul aspirator Philips Performer Compact oferă performanţă de curăţare completă cu efort minim. Tehnologia AirflowMax menţine puterea de aspirare mai mare . Materialul sintetic special al sacului si capacitatea cu mai mare garanteaza un flux de aer optim pentru a mentine capacitatea de aspirare a aspiratorului . Tip aspirator: Cilindru; Alimentare: Din retea; Putere: 22W.

Producator: Philips Model: FC91Performer Performanţă Putere de . Aspiratorul cu sac Philips FC90este prima alegere și probabil unul din cele mai bune aspiratoare cu sac de pe piață. Philips si Electrolux (Electrolux, aEG, Volta, Tornado) cu sac. Tip Alimentare: La Retea Clasa de eficienta energetica: E Filtru HEPA: Da Capacitate de colectare (l): 1. Aspirator fara sac 2l, 1500W, albastru, Samsung VC15RHNDCNC.


Comanda online de la evoMAG Aspiratoare fara sac, incepand cu pretul de 2200. Toata gama de saci pentru aspiratoare, detalii si dimensiuni ale modelului de sac de aspirator.


Micro filtre, filtre aer, pungi colectare praf! Comanda online si beneficiaza de livrare gratuita rapida.

Aspirator Philips PerformerPro ECO Performanta maxima de aspirare cu un consum de energie. Saci pentru aspirator Philips FC80la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ACCESORII . Spunem asta pentru ca produsul Philips este foarte silentios, are . Nu stii ce aspirator cu sac e mai bun pentru locuinta ta?


Reprezinta un un aspirator fara sac Philips la un pret bun.