miercuri, 10 octombrie 2012

Luxor group iasi

Inceputa ca o mica afacere, SC LUXOR GROUP SRL, a crescut de la an la an, ajungand azi sa fie cunoscuta pentru calitatea produselor si seriozitatea acordata . Luxor Group Iasi Sisteme de umbrire, Iași.

Importator materiale si componente pentru jaluzele verticale,rulouri si usi mdf. Luxor Group Iasi Sisteme de umbrire, Iasi, Romania.

Iaşi, Telefon 0228cu Indicații rutiere. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Luxor Group, judetul Iasi: Luxor Group srl Iasi are ca activitate de baza importul , productia si distributia de materiale si componente pentru jaluzele vericale . Informatii GRATUITE si complete despre firma LUXOR GROUP SRL cui 104446din Iasi.


Telefon, date de contact, cifra de afaceri si rapoarte financiare ale . Luxor Group - jaluzele verticale, rulouri interioare, rulouri exterioare, usi de garaj sectionale, tamplarie pvc, aluminiu, confectii metalice, fier . Numarul de telefon al firmei LUXOR GROUP SRL, din judetul Iasi. Top firme din Iasi, Judetul Iasi, din domeniul Fabricarea de usi si ferestre din metal (cod CAEN 2512), dupa cifra.


Lista completa a firmelor din IAŞI, IASI. Firme din IASI cu cifra de afaceri sub 100.


Permis de conducere categoria B; Interviuri de luni pana sambata intre orele 10-la sediul LUXOR IMOBIL din Iasi, Bd.