miercuri, 10 octombrie 2012

Deschidere punct de lucru

Va prezentam un articol dedicat deschiderii unui punct de lucru. Fie ca e vorba despre acte necesare, etape, conditii, taxe si tarife, autorizatii . Iata ce trebuie sa faci pentru deschiderea unui punct de lucru, demers necesar pentru dezvoltarea .

La înfiinţare, dovezile privind sediile secundare - detalii, (copie) - detalii; . Atunci când o societate comercială dorește deschiderea unui punct de lucru, aceasta trebuie să parcurgă două etape: înregistrarea la Registrul Comerțului și . Un punct de lucru se declara nu numai la registrul Comertului ci si la Administratia. Astazi prezentam procedura deschiderii unui punct de lucru.

O societate comerciala isi poate deschide puncte de lucru in momentul infiintarii ei . Deschiderea unui punct de lucru (sau a mai multora) dupa etapa infiintarii firmei se realizeaza prin introducerea si inregistrarea de mentiuni la Registrul . După deschiderea punctului de lucru(adică după ce au fost eliberate documentele de către Registrul Comerţului), punctul de lucru trebuie . Este adevarat, exista si situatii in care infiintarea acestui punct de lucru nu este necesara, cum . Pentru deschidere punct de lucru sau orice alta modificare pe care doresti sa o aduci in cadrul firmei tale, apeleaza cu incredere la Expert Advisor. Declarare punct de lucru: servicii de infiintare, declarare sau închidere punct de lucru. Biroul de avocatura va ofera consultanta juridica in ceea ce priveste .

TVA și taxe curier incluse;; ~2de lei – taxă percepută de Registrul Comerțului pentru deschidere punct de lucru, . Solicitarea de deschidere a unui sediu secundar (punct de lucru) se realizeaza la Oficiul Registrului Comertului prin completarea unei cereri. Proces 1 Online; Fara deplasare la Registrul Comertului. Copii dupăƒ actele de identitate ale asociaț iilor.


Operatiunea de deschidere a punctului de lucru presupune intocmire unui dosar.