vineri, 19 octombrie 2012

Seriale disney channel

Afla despre seriale Disney Channel precuAustin Ally, Jessie si Bafta Charlie. Urmărește episoade TV, videoclipuri, joacă jocuri și obține toate informațiile de care ai nevoie despre vedetele tale preferate și serialele acestora.


Disney Channel România este un canal de televiziune deținut de Disney-ABC. Serialele și filmele Disney sunt traduse în România de către studiourile Fast . Rezultatele cautarii: seriale disney channel.


Rezultatele cautarii: seriale disney channel.

Lista cu filme seriale de pe disney channel, creata de diana_neculae pe Decembrie 2013. Elena Gheorghe cântă pe coloana sonoră a noului serial Disney Channel, „Elena din Avalor”.


Puteti sa-mi faceti o lista cu toate filmele Disney Channel si Jetix Nu. Acum vizioneaza integral, un alt episod nou nout numit Jessie Episodul dublat full tradus in limba romana de catre cei de la Disney channel.


Fiica Andreei Esca, in varsta de ani, ii calca pe urme mamei sale, aceasta facand un pas catre celebritate. Alexia Eram va fi parte dintr-un show marca Disney . Vezi aici noi episoade din serialul Disney Channel Soy Luna online gratis, dublat in limba.

Soy Luna (2016) Film Serial: Disney Channel . Elena Gheorghe interpretează melodia „Timpul meu” de pe coloana sonoră a noului serial Elena din Avalor ce debutează la Disney Channel, sâmbătă, . Oana Gregory a primit la Disney Channel rolul principal în serialul. Premiera noului serial are loc pe septembrie, de la 8:3 la Disney Channel.


Noi episoade în fiecare sâmbătă, la aceeași oră. Un nou serial se lansează la Disney Channel pe februarie la ora 18:și îi aduce în prim plan pe Alex, un tânăr inteligent şi îndrăzneţ, și pe . Gravity Falls este o animaţie Disney Channel creată de Alex Hirsch. Povestea începe când vedeta serialului, Leo, intră în panoul de electricitate din perete, . Aceasta pagina este despre canalul DisneyChanel!


Seriale Disney Channel: ღ, Constanta, Romania.