marți, 23 octombrie 2012

Pensiunea gentiana bran pret

Fiecare cameră de la Pensiunea Gențiana este decorată în stil clasic, cu grinzi de lemn expuse. Profitați acum de acest preț excelent pentru sejurul următor.


Cazare la Bran in pensiune cu piscina, clasificata margarete si restaurant cu preparate din bucataria internationala si din cea traditional romaneasca.

Pensiunea Gențiana, BRAN - impresii sejur, discuții. PMM = preț MINIM mediu pe întreg anul; prețul minim diferă funcție de perioadă . Gențiana este o pensiune rustică și elegantă care oferă spații de cazare cu baie privată și acces Wi-Fi gratuit, la doar 4de metri de stația de autobuz din . Rezervari Cazare Hotel Pensiunea Gentiana Bran-Moeciu la PRETUL MINIM GARANTAT.

PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit . Situata intr-o zona in care timpul pare ca s-a oprit in loc, Pensiunea Gentiana se afla la km de Moeciu, in satul Pestera. Privelistea care ti se deschide in fata . Preturi si modalitate de rezervare pentru Pensiunea Gentiana.


Pensiunea Gentiana ofera Cazare si mic dejun in Apartamente si Camere in Bran in judetul . Pensiunea Gentiana clasificata la margarete ofera. Pensiunea Genţiana Bran Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Pensiunea Genţiana Bran. Pozitionare pe harta si parerile turistilor despre .