vineri, 20 aprilie 2012

Vopsea incaltaminte

Vopsea pentru piele + 25ml - neagra , Vodan,. Vopsea CS Maro pentru piele intoarsa 1ml - Vo. O gamă variată de vopsele pentru încălțăminte si îmbrăcăminte din piele.

Vopsea pentru piele naturala pe baza de solvent. Pentru vopsirea obiectului aveti nevoie de . Home : Vopsea pentru schimbat culoare piele - Utilaje reparatii incaltaminte - Scule reparatii incaltaminte - Materiale si Accesorii reparatii incaltaminte . Vopsea pentru pantofi - Caut o vopsea pentru pantofi(mai degraba pentru incaltaminte din piele intoarsa) ,dar nu gasesc in Constanta.

Alege din oferte pentru vopsea pentru piele. Cautari similare: vopsea alba pentru fata, vopsea piele, piele pentru incaltaminte, huse piele pentru telefon cu . Vopsea piele din Vopseluri Industriale de la producatori, prestatori servicii.


Produsul se foloseste pentru vopsirea articolelor din piele-incaltaminte, genti, . Descopera oferta de produse de intretinere pentru incaltaminte din piele naturala. Cumpara online incaltaminte si curele Marelbo.


Produsul se foloseste la REVOPSIREA articolelor din PIELE (haine, posete, incaltaminte), inclusiv in scopul schimbarii culorii.

Vopseaua are are componente: O vopsea pe baza de apa si un lac fixator. Se vopseste suprafata pana la uniformizare, . Ingrijire daim, nubuck, textile Accesorii incaltaminte SAPHIR Médaille d'or Ingrijire piele delicata.


Uneori este necesar sa aplicati straturi de vopsea. Vopsea elastica destinata reconditionarii produselor textile sau din piele ecologica.


Acest produs este destinat reconditionarii canapelelor, scaunelor auto, . Cumpara Spray vopsea MAGIC Alb online de la eMAG la pret avantajos. Cumpara culori textile de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta.


Va oferim un sortiment variat de culori si vopsea textile pentru matase, in, bumbac, . Spray incaltaminte kiwi suede si nubuck maro 200ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CREMA . Reparatii de lux la incaltaminte si orice articol din piele, vopsitorie piele, confectionat curele, huse.