luni, 9 aprilie 2012

Gratar baie plastic

La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria ACCESORII DE BAIE. Preturi pentru ACCESORII DE BAIE de la lei.


Pagini similareCumpara Accesorii de baie de la eMAG la preturi avantajoase.

Suport periuta dinti Lider Toros, plastic, Alb. O baie poate fi modern mobilata chiar si atunci cand este amplasata intr-un apartament de bloc.


Singura problema este sa aveti clar ceea ce doriti sa faceti, . Accesorii baie - Magazin online de unde poti comanda toate cele necesare confortului si igienei in.

Avem peste 4produse in categoria Articole baie cu preturi de la 2. Sidef dispenser dublu sapun lichid plastic ABS, 4ml. Gratar pentru rigolă de duş: din plastic; se livrează împreună cu grătarul şi cheia imbus şi sită păr; se recomandă a fi utilizat cu rigola de duş cu rama de montaj . Gratar pentru rigolă de duş: din plastic; se livrează împreuna cu gratarul şi cheia imbus şi sită păr; se recomandă a fi utilizat cu rigola de duş cu rama de montaj . Baia este un loc practic, iar cu ajutorul accesoriilor noastre pentru baie, cum ar fi poliţele pentru duş, suporturile pentru prosoape şi suporturi pentru periuţele de . Decoreaza-ti sala de baie cu cele mai potrivite accesorii de baie, din gama.


Material: plastic;Culoare: alb;Dimensiuni: x x mm;Tip prindere: prin lipire . Baie plastic - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Gratar fix universal dreptunghiular din plastic Dakota - 2x 2mm. Articole baie Lei In Stoc - Gratar fix universal dreptunghiular din plastic Dakota - 2x 8mm - Articole baie.


Rigolă de scurgere din plastic Zebra cu grătar din oţel inoxidabil, Rigole pentru duş. Companii - Gratare, plastic, pentru bai - Cluj. Producere si distributie de:- articole din mase plastice;- articole din cauciuc;- produse chimice: . Rigola de dus cu gratar perforat iesire verticala.


Canal de scurgere de colţ pentru duş pentru grătar perforat. Canale de scurgere liniare pentru duş din plastic pentru grătar perforat.