vineri, 27 aprilie 2012

Pinion betoniera

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale. Compatibil cu toate modelele de betoniere Limex 125L, 165L si 1L. Ax pinion betonierele Limex de 125L, 165L si 190L.

Rol: se utilizeaza ca element de antrenare a pinionului. Pinionul este usor conic cu diametrul exterior la extremitati de 62-67mm.


Compatibil cu toate modelele de betoniere Limex 125L, 165L si 1L Atentie! Ax pinion betoniera Limex 125L, 165L, 190L, La noi gasesti toate piesele de care ai nevoie la o betoniera, Livrare in h prin curier rapi preturi avantajoase.

Pinion betoniera fonta Limex - 1L, 1L, 1L, Se potriveste la toate modelele de betoniera, Trimitem oriunde in Romania cu livrare in h, Preturi . Pinion betoniera dinti - 190L acum numai 48. Alege din oferte pentru pinion betoniera. Pinion betoniera - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Pinion betoniera dinti, betoniere 1litri.


Pinion betoniera si dinti - Date pentru pinion cu dinti: Material - font? CodProdus, Denumire, Pret fara tva, Pret cu TVA, Stoc. Trebuie sa aveti JavaScript Activat in browserul dvs.


Caracteristici: dinti, grosime pinion 25mm, diametru gaura 16-mm.

Pinionul este usor conic cu diametrul exterior la extremitati de . Vand pinion pentru betoniera Lescha Altrad 1sau 1litri. Pret:1lei Pretul nu include eventualele . PINION BETONIERA LIMEX disponibil la Raki.


Cumpara PINION BETONIERA LIMEX cu numai 4lei. Daca esti in cautarea de pinion pentru betoniera, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru pinion pentru .