marți, 24 aprilie 2012

Pilote puf de gasca pucioasa

Confectionate in prestigioasa fabrica romaneasca de asternuturi Ralex Pucioasa, seturile de pilota si perne din puf de gasca va vor aduce un plus de confort in . Pilota este imbracata de un material foarte placut la atingere (bumbac satinat) care e. Iti doresti pilota matlasata, umplutura din puf de gasca de buna calitate.

Pilote si perne din puf de gasca 1 - Pilota este umpluta cu puf de gasca 1 si fata este din bumbac 1. Culori pilote: rosu, portocaliu, roz, lila, albastru, . Pachetul Puf de Gasca contine Pilota + Perne din puf de gasca Pilota este umpluta cu puf de gasca de cea mai buna calitate. Pernele din puf de gasca sunt recunoscute pentru rezistenta in timp ,.

Pilote puf de gasca XXL sunt recunoscute pentru rezistenta in timp din cele mai bune materiale, pentru caldura caminului tau. Pilota anotimpuri 180x200cm fabricata in Romania la Pucioasa cod PG9.


SET Pilota iarna din puf de găscă 1 + perne dreptunghiulare 50x70cm cod . PROFITA ACUM DE OFERTA NOASTRA: PILOTA 1 PUF DE GASCA Tesatura delicata iti ofera o senzatie racoroasa placuta si permite circulatia.