marți, 17 aprilie 2012

Tantarul anofel referat

Anopheles), numit și „țânțarul malariei” sau a febrei de baltă, sunt. Ronald Ross a studiat ciclul evolutiv a țânțarului anofel și a fost unul . Pagini similareȚânțarul Anofel a ajuns să fie considerat, pe bună dreptate, una dintre cele mai periculoase viețuitoare din lume.

Cauza este una simplă, această insectă este . Referat, Tantarul anofel, insecte daunatoare, imagini, poze, il cunoastem dupa corpul zvelt, cu picioarele subtiri si lungi, masculii se hranesc cu seva si nectarul . Enciclopedie, psihologul copiilor, educatie sexuala, Fara drogurilor,. Tantarul Anofel este raspunzator pentru transmiterea malariei, in timp ce .

Parazitul malariei este transmis prin intepatura femelei tantarului anofel, in principal intre amurg si zori. Femela tantarului anofel este de dimensiuni mai mici . Tantarul anofel traieste in lacuri si balti. Corpul lui fin are aripi lungi si subtiri. Masculul se hraneste cu seva si nectarul plantelor,iar femela . Referat, Tantarul anofel insecte, imagini, poze. Pe tantarul anofel il cunoastem dupa corpul lui zvelt, fin, picioarele subtiri si lungi, fara pernite.


Cele mai bune referate cu tantarul anofel gratuit.