luni, 16 aprilie 2012

Dus de camping

Capacitate: litri,; Material: PVC non-toxic,; Prindere solida,; Pachetul contine furtun, valva de umplere si cap de dus. Dusuri solare cu rezervoare de diferite capacitati pentru voiaj sau camping.


CEA Mai SPATIOASA Cabina dus, vestiar sau cabina pentru toaleta.

Dus solar din PVC L 582la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Dusuri gradina. La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria ARTICOLE CAMPING.


Preturi pentru ARTICOLE CAMPING de la lei.

Compara preturile la Dus Camping, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Dus camping - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cumpara Dus pentru camping - L online de la eMAG la pret avantajos. Ideal pentru excursii, camping, drumetii. Avem peste produse in categoria Camping cu preturi de la 3. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


CEL MAI SPATIOS CORT DUS DE PE PIATA(INALTIME 220CM,LATIME LA NIVELUL UMERILOR 100CM). Pachetul contine furtun, valva de umplere si cap de . Ai la indemana un dus solar portabil si usor de folosit.

Tag: dus l, dus camping, dus flexibil, dus outdoor, dus portabil, dus solar. Stai curat la camping sau in călătoriile tale și bucura-te de un duș rapid și cald după o expediție lungă.


Here's a review and demonstration of a gallon solar camp. Plecati in excursie la munte, la mare sau la un picnic? Cu dusul solar poti avea apa calda imediat! Usor de folosit si transportat poate incalzi cu .