luni, 30 aprilie 2012

Montare pompa submersibila in put

Cum se monteaza o pompa submersibila intr-un foraj de alimentare cu. Stabileste ce tip sau model de pompa ai nevoie. Pompele submersibile se monteaza la adancime mare in put, pe cand pompa de hidrofor se .

Montare sistem hidrofor cu pompa submersibila ADA Electric Craiova. Am o dilema in legatura cu modul in care trebuie sa montez pompa submersibila.


Putul pentru care vreau sa montez pompa are de m. Pompa submersibila este proiectata pentru circulatia apei cu o temperatura de.

Pentru a garanta functionarea pompei, fundul putului trebuie pastrat curat, fara. Dupa ce ati citit cu atentie aceste instructiuni, puteti monta pompa, verificand:.


Instalarea tipică a unei pompe submersibile in puţ. Componenţa sistemului: – Pompa submersibilă. Pompele submersibile pentru put sau fantani sunt ideale pentru alimentare cu apa in. Instructiuni de montaj si folosire pompe apa. Se taie conductele si cu lungimi egale cu Hp-0.


Se monteaza pompa la sol se fixeaza in suruburi sau conespanduri. Montaj pompa submersibila de adancime in put.

Am făcut acest lucru cu ajutorul unei carote cu pastile vidia, montată pe o. Puteţi observa cum am ataşat de pompa submersibilă întrerupătorul plutitor,. Articole despre pompa submersibila in sistem hidrofor scrise de. Apoi am montat acel ansamblu de componente pe peretele căminului.


Diametrul putului exclude folosirea unei pompe de 5”; din acest motiv se va monta o pompa cu diametru maxim de 4”. In cele ce urmeaza va prezentam schema unui put forat in care este montata o electropompa imersata care deserveste o instalaţie de . Domeniu de aplicare: Pompele submersibile BP fabricate de ELPUMPS sunt. Nu poate fi montat la fundul puţului, deoarece granulele de nisip, nămolul . Recomandari montaj hidrofor cu pompa submersibila pentru ape curate.


Vogel – Pompe submersibile din oţel inoxidabil. Pompa submersibila cu surub este alcatuita din parti componente principale si anume: motorul. Surubul pompei este montat pe axul motorului, la partea superioara, si atunci cand motorul se .