miercuri, 11 aprilie 2012

Cosoba treehouse

Sezonul 20- Din acest sezon Cosoba Pool devine Cosoba Forest fiind reamenajata pentru evenimente de mai mare anvergura. Aproape de Bucuresti, piscina de dimensiuni mari, padure. TreeHouse Cosoba Lagoon imbina armonios o serie de facilitati benefice pentru evenimente .

Sezonul 20- Pentru moment am limitat accesul in aceasta locatie. TreeHouse Cosoba Deck este o locatie aflata in mijlocul padurii. Petreceri de copii sau companii in aer liber la TreeHouse.


Locatie de nunti in aer liber sau garden party - TreeHouse Cosoba.

La TreeHouse Lagoon gasiti o combinatie superba intre padure, piscina de mari dimensiuni si spatiile verzi largi . Petreceri copii sau petreceri companii in aer liber la TreeHouse. TreeHouse Lunguletu Pool, TreeHouse Cosoba Pool, . La TreeHouse Lunguletu piscina este a ta, a prietenilor si invitatilor tai. Prima petrecere a fost la TreeHouse Cosoba, un loc execelent pentru zilele toride de . TreeHouse a distribuit fotografia postată de Daniel Si Oana Radu.


Suvenir cu Cristian Conea Photography şi alţi la Treehouse Cosoba. Suntem tentați de multe ori să numim o nuntă ca fiind printre cele mai frumoase dintr-un anumit an, dar încercăm să nu facem acest lucru .