vineri, 27 aprilie 2012

Hotel mara sinaia tratament

Amplasare: la cativa kilometri de centrul statiunii, 1km de Bucuresti si km de Brasov. Hotelul Mara dispune de un Centru de sanatate dotat cu aparatura moderna ce ofera consultatii si tratamente de specialitate realizate de un personal calificat. Hotel Mara din Sinaia, fostul Holiday Inn Resort Sinaia, este singurul hotel de pe Valea Prahovei care a facut parte dintr-un lant hotelier international de renume .

Hotelul Mara din Sinaia, o destinatie de vacanta, locatie ideala pentru. SPA ideala pentru revigorarea dumneavoastra.


La noul Hotel Mara, actualmente Holiday Inn, in anul 199 s-a dat in folosinta si o moderna baza de tratament, dotata cu aparatura medicala de inalta . Rezerva la cel mai bun pret Tratament Hotel Mara Sinaia doar pe Haisitu.

Rezervari Cazare Hotel Mara Sinaia la PRETUL MINIM GARANTAT. Hotel Mara - toate ofertele de sejur la hotelurilel Hotel Mara.

Localizare: Aflat la cativa kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia - la o. Aflat la citiva kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia - la o distanta de 1km de Bucuresti si 49 . Mara' (fostul Hollyday Inn.) din Sinaia, pentru odihnă şi tratament. Hotelul Mara din stațiunea montană Sinaia beneficiază de o locație liniștită pe un deal, înconjurat de pădure și munți.


Nu s-au găsit produse conform criteriilor de filtrare. Hotel Mara din Sinaia este situat la citiva km. Tn staţiunea Sinaia există o bogată tradiţie in tratarea diferitelor maladii.


Hotel Mara din stațiunea montană Sinaia beneficiază de o locație liniștită pe un deal, înconjurat de pădure și. Descriere; Oferta iarna 2016; Oferte tratament .