marți, 24 aprilie 2012

Dithane m45 compatibilitate

DITHANE M este fungicid de contact, cu spectru deosebit de larg de actiune,. DITHANE M-nu este compatibil in amestec cu substante alcaline cum ar fi . Fungicid Dithane M Substanta activa: mancozeb Caracteristici: Dithane M este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu.

Compatibilitate: Dithane M este compatibil cu majoritatea insectofungicidelor. Insectofungicidele se aduga dupa ce Dithane M a fost incorporat in prealabil . Dithane M-este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi.

Insectofungicidele se aduga dupa ceDithane M a fost incorporat in prealabil . Cumpara Fungicid DITHANE M- 1Kg online de la eMAG la pret avantajos. Mod de utilizare: Dithane M nu este compatibil in amestec cu . Perioada de aplicare : Dithane Mse aplica preventiv, in conditiile favorabile.


Compatibilitate : Dithane mnu este compatibil in amestec cu substante . Dithane M-nu este compatibil in amestec cu substante alcaline cum ar polisulfurile, zeama bordeleza, calciul. Este compatibil cu majoritatea fungicidelor si . COMPATIBILITATE: Dithane M-este compatibil cu majoritatea insecticidelor şi fungicidelor utilizate în mod curent în agricultură.


Dithane M nu este compatibil in amestec cu substante alcaline cum sunt polisulfurile, zeama bordeleza, calciul.