miercuri, 25 aprilie 2012

Magazin saltele ghencea

Suntem o firma ce activeaza in domeniul comertului cu saltele si tapiterie de peste ani. București - în cadrul HomeDesign Mall Telefon: 0370Email: . Magazinul online de prezentare al firmei SALT XXI SRL este conceput pentru a veni in ajutorul tau ca sa poti alege usor si eficient produsele din gama de saltele, canapele, holuri si tapiterie oferite de firma.

Duminica: 09:00- 14:DETALII CONTACT: - Adresa contact: B-dul Ghencea nr. Bucuresti ,sector Bulevardul Ghencea nr. Complex de mobila Tamilia, magazin Familia. Program de lucru: Luni-Duminica(inclusiv) .

In magazinele noastre va oferim doar vase si accesorii de bucătărie de calitate. De ce saltele de pat de cea mai buna calitate? Adresa: Showroom şi magazin de prezentare. Alege-ți salteaua la care visezi din peste 1modele de saltele care ți se adaptează perfect! Deținem un showroom în capitală și un lanț de magazine de saltele. Achizitionarea unei saltele inseamna prospectarea pietei si alegerea celui mai bun raport de.


In depozitul nostru exista saltele de diverse dimensiuni si la preturi accesibile in functie de bugetul. BellaNotte este un magazin online de saltele, canapele si paturi.


Bucuresti - Sector Bulevardul Ghencea Nr.

Mijloace de Transport: Statia Roma Autobuz: 1Tramvai: 46. Punem la dispozitia clientilor nostri locuri de parcare in incinta parcari private a magazinului. Magazin mobila Staer Bucuresti, bucatarii, dormitoare, canapele, livinguri, coltare, mobila tineret si.


STAER Ghencea ELITE Center - partener Alis Ecomob Srl. Magazin mobila BRW Romania Bucuresti,mobila Bucuresti,mobila Ploiesti,mobila Cluj,mobila Ghencea,mobila Craiova,mobila Sibiu,mobila online,mobila . Nu știu dacă Mihaela are o saltea SomProduct la ea acasă, dar bănuiala. Cele mai bune saltele la un magazin din Mall Bucuresti-Ghencea. Modele ortopedice, relaxa, lux, ieftine, cu spuma sau fara arc.


Mobila dormitor compusa din dulap usi culisante ,pat pentru saltea de 1x00.