miercuri, 25 aprilie 2012

Banchete tapitate dormitor

Banchete mult apreciate, cu tapiţerii pastelate, din material textil sau din piele. DIVA- Divan, Canapea, sofa, bancheta tapitata Baroc - Alb . BAA- Bancheta tapitata lemn vopsit alb.

Modele banchete pentru hol si dormitor vintage. Banchetă capăt pat tapițată cu piele 329. Banchete elegante din lemn masiv, tapitate, cu spatar si brate la pret redus.

Dormitoare camere tineret - Miracco - Paturi, somiere, băncuțe.

Mobila Dalin, este o companie romaneasca producatoare de canapele si mobilier tapitat. Bancheta cu braţe este tapiţat cu mătase. Dormitorul este finisat cu lacuri nitrocelulozice. Colectie ONE include toata gama de mobilier pentru un dormitor modern. Comoda din lemn masiv, cu trei sertare, tapitata complet cu piele. Tapiterii din stofa, piele sau piele ecologica pentru canapele si fotolii care se asorteaza cu ambientul casei tale.


Mobila Dormitoare cu Tablie Tapitata si Usi Glisante - Optimus. Mobexpert pat tapitat cu sertare 160x195cm, somiera inclusa bej Caren Livrare rapidă din stoc . Bancheta tapitata si decorata cu tinte baroque , avand folosinta de accesoriu in sufragerie sau dormitor.


Perna de sezut contine poliuretan high resilience. Banchetele sunt piese de completare a mobilierului, utile nu doar pentru a. Aveti de-ales aici, modele de banchete deosebite: banchete clasice tapitate, . Alege cele mai bune banchete si tabureti pentru dormitorul tau.


Banchetă tapiţată pentru dormitor BEATRICE 1085L.