joi, 26 aprilie 2012

Bucatarii lems

Lem's are oferte de mobilier de bucătărie pentru toate gusturile și bugetele. Alege unul dintre cele patru modele: Economic, Accesibil, Premium și Premium +. Modelul de bucătărie Gazelle – Premium + este special creat pentru tine, cel mai pretențios client Lem's.

Versatilitate și flexbilitate în crearea unui mobilier pe . Mobilierul de bucătărie Xtend – Accesibil înseamnă eficiență și calitate la prețuri avantajoase. Află mai multe despre cea mai populară gamă de produse . Cu mobilierul de bucatarie Colibri - Economic mergi direct la tinta!

Module suspendate, inalte, inferioare si accesorii de bucatarie la cele mai mici preturi. Descopera oferta de produse in cele 1de magazine Lem's din tara. Oferte speciale Bucătării Camere de zi Dormitoare Camere de tineret Dining Holuri . Magazinele Lem's vă pun la dispoziție o ofertă variată de produse, care să asigure mobilierul necesar fiecărui.


Convinge-te de flexibilitatea programelor de bucătărie Lemet. Bucatarie Gazelle L 4cm de la Lemet costa de la 61lei. Cea mai extinsă rețea națională de magazine.