miercuri, 11 aprilie 2012

Cai salbatici din delta dunarii

Fotografiile au fost facute in mai - noembrie 20in timpul actiunii. Delta Dunării, mai precis în Pădurea Letea, trăiesc, în momentul de faţă, aproximativ 2. Aceştia sunt ultimii din Europa şi reprezintă o .

Doctorul veterinar Ştefan Răileanu , de la Institutul . Caii din Pădurea Letea - arie strict protejată din Rezervația Biosferei. La începutul secolului trecut, caii din Delta Dunării au atras și atenția. Silvicultorii din Delta Dunarii se confrunta cu o problema dificila Padurile de pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii aflate in administrarea Directiei .

Intr-o excursie de o zi prin Delta Dunarii, poti descoperi diversitatea zonei - canale, nuferi, pasari, cai, dune de nisip, un oras in toata puterea . In Delta Dunarii traiesc de sute de ani cai.

Cateva zeci de cai salbatici din Padurea Letea, aflati in zona protejata a Deltei Dunarii, au fost prinsi, inchisi intr-un tarc si infometati, urmand ca . Această pădure virgină este afectată de cei aproximativ 20de cai abandonați. Aceștia au fost subiectul filmului documentar Caii sălbatici din Delta Dunării. Caii-salbatici-din-Padurea-Letea-Delta-Dunarii-01.


Caii-salbatici-din-Padurea-Letea-Delta-Dunarii-02. Caii sălbatici din Delta Dunării vor fi subiectul unui documentar . A venit firesc întrebarea „Ce cai sălbatici ? Ce e interesant şi am aflat abia acum este faptul că în Delta Dunării şi în stepa de la nord de . Vânătoarea de cai sălbatici în zona Grindului Letea a început în week-en.


Etichete cai sălbaticivânătoareEuropaabatoareDelta Dunării. Acest slideshow a fost creat în scopuri . Fundația VIER PFOTEN și Administrația Biosfera Rezervației Delta Dunării au semnat un protocol ce are ca scop protejarea cailor sălbatici .