vineri, 27 aprilie 2012

Dulux culori si idei

Vino la „Culori şi Idei” şi te ajutăm să găseşti culoarea perfectă. Produse-pentru-tencuieli-gips-carton-zugraveli-Marca-DUL.


Pagini similareDULUX COLOURS OF THE WORLD (aspect MAT) – vopsea lavabila, gata colorata, pe baza de latex pentru decorarea suprafetelor interioare, in de nuante.

Curori si Idei din Bucuresti, magazin Akzo Nobel. Culori si Idei este mai mult decat un magazin de lacuri si. Culori si Idei a distribuit fotografia postată de Dulux Romania. Alaturi de Adela Pârvu am facut o vizita la showroom-ul celor de la Dulux de pe Splaiul Unirii nr 8!

Culori şi idei” este soluţia pe care o oferim celor care îşi doresc o. Gamele de produse Dulux, Sadolin, Hammerite sunt recunoscute la nivel . Vopsea acrilica ready mix Dulux pe baza de latex pentru pereti si tavane, cu aspect mat. Creaza straturi durabile si rezistente la spalare. Adrese, persoane de contact, telefoane AKZO NOBEL COATINGS Sediu principal Bucuresti Magazin - Culori si Idei - Lizeanu Bucuresti Magazin - Culori si Idei . Vopselele lavabile de interior oferite de Akzo Nobel Coatings sunt Dulux Culorile Lumii - Emulsie din latex si noua vopsea lavabila alba cu aspect mat - Dulux .