miercuri, 18 ianuarie 2012

Vase de cupru pentru apa

Apa tinuta in vase de cupru se purifica de la sine intr-un mod natural, fara sa fiti nevoiti sa dati banii pe tot felul de filtre de apa. Ayurveda recomanda si astazi pastrarea apei de baut in vase de cupru. Egiptenii antici foloseau ulcioare si caldari de cupru pentru a mentine .

Dacă este depozitată în recipiente din cupru, apa are efecte. Textele ayurvedice recomanda consumul apei pastrate in vase de cupru, deoarece cuprul este considerat a avea proprietati anti-microbiene, . Ayurveda recomandă și astăzi păstrarea apei de băut în vase de cupru. După 7-ore aveam ne spunea să bem din acea apă căci spunea ea: “este foarte .

Cuprul a fost folosit si pretuit de aproximativ 90de ani. Inca din antichitate, egiptenii foloseau aceste vase din cupru pentru a pastra apa . Daca se folosesc tevi de cupru pentru apa potabila, acesta devine toxica prin.


Poate fi folosita pentru a se servi apa, cafea, ceai, bere, vin si alte bauturi, sau in scop. La fel se intampla si cu bauturile calde servite in vase din cupru: ceaiul, .