luni, 16 ianuarie 2012

Pompa de apa pe benzina

Platesti numai dupa deschiderea coletului. Pompa de apa pe benzina FUXTEC FX-WP1Motopompa de 1. Compara preturile la Pompa Benzina, gaseste cea mai buna oferta din sute de.

Alimentare cu apa fara energie electrica pentru parcele de gradina şi casa de . Echipată cu un motor puternic pe benzină, în timpi, pompa poate fi utilizată ideal pentru udare, pentru presiunile crescute, pentru transferul şi pomparea apei . Debit mare de apa pompata Structura compacta si usoara in acelasi timp Aliajul de aluminiu. Pompa de cu motor puternic in timpi,pe benzina, tip OHV.

Oferte produse si servicii: pompa apa pe benzina. Producatori, distribuitori, furnizori - Pompa de apa pe benzina.

Pagina principală : Pompe si hidrofoare : Motopompe . GLOBAL TECH ofera motopompe diesel si benzina pentru irigatii, constructii s. Referinta: ascendent, Referinta: descendent. CP, timpi, benzina, 2cmc disponibil la Covera. Esti in cautare de pompe de apa de calitate? Pompa de apa, motopompe, pompe de suprafata, pompe submersibile sau hidrofoare gasesti online pe . Motopompa Loncin 2” se ocupa, cu precizie, de apa curata, prin procedeul de.


Mai mult decât atât, o pompa de apa îţi va uşura munca de irigare a culturilor tale.