vineri, 13 ianuarie 2012

Steagul panama

Drapelul național al Republicii Panama este un dreptunghi vertical divizat în patru dreptunghi de mărime egală. Primul dreptunghiul de stânga sus este de . Steagurile țărilor lumii Lista steagurilor lumii cuprinde toate steagurile țărilor. Steag Papua Noue Guinee Papua Noua Guinee.


Panama, denumire oficială Republica Panama, în original în spaniolă, República de Panamá, este un stat din America Centrală, situat pe partea cea mai . Steagurile naționale de interior sunt ideale pentru birouri, săli de conferința sau instituții. Ele dau un aer deosebit de elegant datorita imprimării de calitate pe .

Timisoara sarbatoreste Ziua Nationala cu… steagul unei provincii din Panama. Sărbătoare mare la Timișoara, de Decembrie, când România . Afla rapid ora exacta din Panama si vezi diferenta de ora fata de Romania! In acest moment, in Panama, ora de vara nu e activa. Imagini cu toate steagurile si drapelele tarilor din America Centrala.


El Salvador, Honduras, Nicaragua si Panama (vezi harta de mai jos). Steag Panama - Traducerea paginilor web şi a siturilor web – Succes pe plan internaţional cu clienţi de pe întreg globul. Panama, steagul panamaului, Panama, poze, descriere, steag, poze Panama, atractii, schi in Panama, ski in Panama, vacanta Panama, Revelion .