joi, 26 ianuarie 2012

Amenajare garsoniera 25 mp

In filmul de mai jos puteti vedea un apartament mic, de doar mp, transformat intr-o locuinta. Oricum, modul de amenajare al garsonierei demonstrează că se poate amenaja . Iata cum iti poti amenaja o garsoniera de doar metri patrati (mp) Amenajare in stil scandinav modern a unui apartament de de mp .

Un spatiu foarte mic, echivalentul unei garsoniere a fost gandit pentru o. Amenajare de spatii mici - cum sa locuiesti confortabil in de mp. Garsoniera de de metri patrati, perfect organizata.


Acesta este principalul motiv pentru care amenajarea spatiilor mici a devenit o preocupare principala a arhitectilor si designerilor de pe intreg.

De curand am achizitionat o garsoniera confort alcatuita din: baie 200x1cm, bucatarie 200x1cm, camera 350x3cm in care voi locui . O garsoniera de numai mp a fost transformata intr-un simpatic apartament cu. Solutii simpatice si practice de amenajare a unei garsoniere.


Acasă avem nevoie să simțim o stare de bine, iar o amenajare înghesuită, dezordonată, nefuncțională poate fi un factor. Am si eu nevoie de sfatul vostru pentru o garsoniera de mp.