marți, 31 ianuarie 2012

Incarcare acumulator auto

Toţi producătorii recomandă efectuarea operatiuniii de incarcare baterie auto atunci când tensiunea măsurată la bornele acesteia scade sub 1volţi. Inainte de a decide daca vom redresa bateria auto: 1) Trebuie sa stim ca o baterie incarcata partial si montata pe un autoturism care nu incarca . Salut, am observat de cateva zile ca ' ochiul magic' de pe baterie nu mai era.

Ca tot e iarna am zis sa verific daca sistemul de incarcare al masinii functioneaza corect. Incarcare corecta baterie - Bun, am o baterie care este complet. Pareri , Incarcare baterie cu redresorul.


Ian 2014Incarcare baterie auto direct pe masinapostăriDec 2013incarcare baterie auto prin panouri solarepostăriNov 2013sfat incarcare baterie autopostăriMai 2013Mai multe rezultate de la forum.

Pagini similareDescopera cum sa incarci corect o baterie auto folosind cablurile de incarcare si masina unui prieten. In mod normal un acumulator auto se tine la incarcat intre si ore in. La o incarcare de 9Ah va trebuii sa stea 8H si de minute iar la o incarcare de 6Ah . Incarcarea completa a unei baterii auto se face in cel putin cicluri diferite, ultimul fiind o incarcare in curent constant (valoare mica).


Pagini similareBateriile livrate sunt fie formate si incarcare cu electrolit (acumulatorii auto, de tractiune, speciali), uscate, cu electrolitul atasat in recipiente speciale, fie sub . O baterie fara întretinere este o baterie care nu necesita adaugare de apa distilata, daca sistemul de încarcare de pe autovehicul functioneaza corect.