miercuri, 25 ianuarie 2012

Erbicid pentru cartofi in vegetatie

Fusilade Forte este erbicid sistemic postemergent Syngenta, foarte activ in. P rodusul se aplica prin stropiri in timpul vegetatiei, postemergent, atunci cand . In general pagubele cele mai mari le pot crea in primele faze de vegetatie ale.

Article Information: Categorie: Cartofi: August 2014. Erbicid selectiv ce combate burieni graminee anule si perene, şi unele buruieni cu frunză lată pentru porumb, cartof şi tomate. Erbicide cartof - distribuitor autorizat de produse fitosanitare.


Erbicide cartofi marca Bayer, Alchimex, Syngenta, etc.

Recomandam folosirea erbicidelor la cartof pentru o recolta mare si de calitate. Erbicid Pantera EC sistemic este absorbit de frunzele buruienilor graminee anuale si perene ce se transloca in intreaga planta, se acumuleaza in punctele . AGIL, Erbicid sistemic, selectiv, se aplica postemergent pentru combaterea. Erbicid pentru pir - Am o suprafata de de ari si dupa ce am discuit.


Se da pe vegetatie cand pirul are cm,nu afecteaza nici cartofii nici . Erbicide pentru aplicarea in faza de vegetatie a culturilor, postemergente, erbicide porumb, floarea soarelui, pepeni.