marți, 31 ianuarie 2012

Magazin gp sofa satu mare

Gama completă de produse şi servicii a companiei S. A complete range of products and services S.

GP Sofa construieşte la Satu Mare una din cele mai mari fabrici de. Mica Anglie este un magazin de mobila second han majoritatea pieselor de . GP Sofa vrea să înceapă la Satu Mare construcţia unei noi fabrici care să producă canapele.

Compania cu acționariat italian vrea să ridice . Magazin, depozit Mobila Edion Bucuresti, Sos. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, activitate.


GP Sofa” este o companie multinationala, cu sediu in Satu Mare, Romania si in Napoli, Italia, fiind specializata in productia de canapele din lemn masiv, . GP Sofa vrea să înceapă la Satu Mare construcţia unei noi fabrici care să. Bordeaux s-a deschis la Satu Mare un magazin cu vinuri . Fabrica din Satu Mare este deja cunoscuta clujenilor, pentru ca produsele G P Sofa au putut fi admirate in diverse magazine de profil din oras.


GP Sofa - producator de mobila cu actionariat italian din Satu Mare - si-a bugetat afaceri de + in 201 adica o crestere a cifrei de afaceri . GP Sofa s-a dezvoltat ca producator de canapele din lemn masiv, masute,. GP Sofa are în desfășurare construcția noii fabrici din Satu Mare,.


Casa Rusu a deschis un nou magazin în Pitești Casa Rusu, divizia . Producătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, care produce peste . Circa de milioane de euro INVESTEȘTE GP Sofa la Satu Mare. La Satu Mare se va CONSTRUI unul dintre cele mai MARI magazine de jucării din .