marți, 24 ianuarie 2012

Steagul coreei

Taegeukgi,în romanizarea McCune-Reischauer T'aegŭkki, în alfabetul Hangul:태극기, în scrierea . Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Taegeuk (in hangul:태극, în hanja:太極 ) este un simbol sau o diagramă coreeană, aflat în centrul steagului național al Coreei de Su care își ia denumirea .

Coreea de Nor oficial denumită Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC; Hr) ce se întindea din Manciuria până în nordul actualei Coreei de Sud. Drapelul Coreei de Nord a fost adoptat pe septembrie 1948.


Acesta este definit în articolul 1din capitolul VII al Constituției din Coreea de Nord. Steagul Coreei de Su sau Taegeukgi este similar cu designul chinezesc al simbolurilor yin si yang si are parti: fundal alb, un taegeuk .

Haideti sa descoperim semnificatia unui alt simbol al Coreei de Sucu care sunt convinsa ca sunteti deja familiarizati. Steagul Coreei de Sud se numeste Taegeukgi si simbolizeaza principiul Yin si Yang impreuna cu cele patru triagrame , simboluri ale Pamantului , Raiului . Taegukki, steagul naţional al Coreei de Su este probabil drapelul cu cele mai multe semnificaţii filozofice din lume?


Steagurile naționale de interior sunt ideale pentru birouri, săli de conferința sau instituții. Ele dau un aer deosebit de elegant datorita imprimării de calitate pe .