marți, 17 ianuarie 2012

Pompa de stropit cu acumulator

Avem pompe de stropit cu acumulator litri - cel mai mic pret ! Magazin online unelte de calitate si ieftine! Pompa de stropit electrica litri - cel mai mic pret !

Pompa stropit cu acumulator Pandora 16L - 1Ron Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 16-18-litrii Pandora pentru stropit . Pompa de stropit pomi si vie electrica cu acumulator. Vermorelul de 18L este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide.


Acumulator: 12V 8A Incarcator: 12V 2A Autonomie ore.

Greutate: Kg Manual de utilizare pompa . Vermorel electric (Pompa de stropit), cu capacitatea de 16l, este echipat cu pompa automata, baterie. Cumpara Pompe pentru stropit cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Pompa automata de stropit cu acumulator - Pompa pentru stropit.


Pompa de stropit pomii cu acumulator Micul Fermier are capacitatea de litri. Acest Vermorel are autonomie de ore de functionare continua, echivalentul a . Pompa de stropit pomii cu acumulator Micul Fermier are capacitatea de litri. Comenzi telefonice: 0283030808 .

Va recoandam pompa electrica Battery Sprayer de litri - solutia ideala. Pompa de stropit reprezinta un real sprijin in stropirea viilor sau pomilor avand un randament optim avantajul acesteia fiind reducerea cheltuielilor. Destinată stropirii pomilor ,vitei de vie sau alte culturi. Vezi pozele Pachetul conține încărcător accesorii de stropit. Cumpara Pompa pentru stropit livada cu acumulator Black Decker, l online de la eMAG la pret avantajos.


Preturi pentru APARATE PENTRU STROPIT de la lei. Descoperiti pompe stropit la preturi reduse (1produse).


Vermorel Electric Capacitate: 16lt Pachetul contine: Acumulator Recipient din plastic Tija metalicasi . Magazin electronice, electrocasnice si sanitarePompa de stropit cu acumulator tip carucior Stocker Electro litri Atomizoare Pulverizatoare, Stocker. Magazin electronice, electrocasnice si sanitarePompa de stropit cu acumulator tip rucsac Stocker Electro litri Atomizoare Pulverizatoare, Stocker.