vineri, 27 ianuarie 2012

Mobila dormitor clasica pret

Dormitoare Clasice din Lemn Masiv, MDF si PAL Furniruit cu Stejar si Fag patinat si lacuit. Modele mobila de dormitor in stil clasic si elegant.

Mobila dormitor creata special pentru o casa frumoasa si armonioasa.

Alege un model de dormitor clasic sau modern, disponibile la comanda cu preturi de . Mobila clasica din Seturi de Dormitor de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Oferta noastra contine dormitoare moderne, dormitoare clasice, dormitoare ieftine si dormitoare din lemn masiv, pentru cei cu un buget mai generos.


PRET: 39LEI PT VARIANTA CU DULAP IN USI 37LEI PT VARIANTA CU DULAP IN USI Dimensiuni produs: Dulap usi H20x L25x A 570 . Se mai poate realiza vopsit alb cu sau fara patina, unde pretul este cu mai . Anunturi mobila dormitor clasic - mobila dormitor clasic. Mobila dormitor lemn Valentina clasic stejar - Nou la MOBILENA.


Mobilier pentru dormitor de la STAER la cele mai bune preturi. Dormitor stil clasic,compus din dulap, pat matrimonial, comoda si doua noptiere, fronturi din . Prima pagină Dormitoare Dormitoare Clasice. Dormitoarele noastre clasice, reprezintă o doză de rafinament şi eleganţă.


Selecteaza dupa: selecteaza, Nume produs.