vineri, 13 ianuarie 2012

Scoarta de copac pentru orhidee

Pentru cei care cauta substrat pentru orhidee si gasesc doar la. Cum ingrijim orhideea phalaenopsispostareIun 2016Scoarta pentru orhideepostăriSept 2007Mai multe rezultate de la egradini.


Imagini pentru scoarta de copac pentru orhideeRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Articole despre scoarta de copac scrise de Mihaela C. Filed under: flori, plante — Etichete:bloc de cocos, orhidee, scoarta de copac, . Orhideele provenite din comerţ , deşi par înghesuite în ghiveci, nu trebuie.

Baza este scoarţa de pin mărunţită (2- mm, solzi , foto 2). Nu vă faceţi griji, desprinderea unor straturi de coajă veche nu afectează copacul. Daca aveti o orhidee Phalaenopsis, alegeti sa ii schimbati ghiveciul acum, cand planta a incetat. Ideal ar fi ca acesta sa fie nou si sa contina scoarta de copac. Pamantul pentru orhidee are o compozitie echilibrata ce asigura o dezvoltare. Contine un amestec de scoarta de copac tocata, muschi si pamant de padure.


Orhideele exotice, cultivate în interior sunt plante epifite, cu rădăcini aeriene. Orhideele cresc, în mediul natural, pe ramurile copacilor.


Orhideele din apartament: Ingrijirea, Transplantarea, Inmultirea,.

Multe orhidee prefera ca substrat un amestec de scoarta de copac, lemn de . Pamant pentru orhidee Compo Sana l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Beneficiaza de structura de afanare prin scoarta de pin si “Styromull”.


La birou, orhidee phalaenopsis au devenit o prezenta dorita si apreciata prin.